snimanje zvuka

Dobrodošli u AS STUDIOTON, vodeći muzički studio za snimanje zvuka u regionu. Naš tim stručnih inženjera i producenata osigurava vam najkvalitetnije audio snimke koji su savršeni za bilo koji tip produkcije.

I don’t make music for eyes, I make music for ears.
– Adele –

Snimanje zvuka vrhunskog kvaliteta

Sve počinje sa savršenim snimanjem zvuka, a naš studio nudi najbolju opremu i akustiku koja se može naći na ovim prostorima. Bez obzira na to da li snimate vokale, instrumente, zvukove ili kreirate svoju muziku od nule, naš studio za snimanje zvuka vam nudi profesionalnu uslugu koja zadovoljava sve vaše zahteve. Naši inženjeri imaju široko iskustvo u radu sa svim žanrovima, od narodne muzike do popa, rok muzike, klasične muzike, džeza itd., i uvek su spremni da svoje znanje i iskustvo primene kako bi vaša muzika zvučala na najbolji mogući način i kako bi inspirisala publiku.

Nakon snimanja zvuka, naši producenti vode vas kroz proces uređivanja, mixinga i masteringa. Svaki korak je pažljivo prilagođen vašem projektu, stvarajući zvuk koji odgovara vašoj viziji i ciljevima. U AS STUDIOTON-u, svaki detalj se pažljivo obrađuje, stvarajući zvuk koji zrači kvalitetom i preciznošću.

Od snimanja do masteringa – naš tim vas vodi kroz kompletan proces

Naš studio takođe nudi i usluge stvaranja aranžmana, kompozicije, muzičke produkcije, vokalne produkcije, snimanja audio knjiga, glasovnog snimanja, audio dizajna zvuka, izrade pozadinske muzike, proizvodnje audio zapisa itd.. Bez obzira na vaše potrebe, mi smo tu da vam pružimo profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

Kao što znate, muzika je posao koji zahteva veliku strast i predanost. Zato mi u AS STUDIOTON-u nastojimo da stvorimo ugodnu atmosferu za sve naše klijente. Naš studio je dizajniran tako da se osećate kao kod kuće dok stvarate muziku koja odražava vašu umetnost i kreativnost.

snimanje zvuka kvalitet

Snimanje zvuka u kombinaciji moderne tehnologije i opuštene atmosfere

Akustički tretman prostora realizovan je kao projekat prof. dr Miomira Mijića (Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu) s ciljem pružanja širokog spektra mogućnosti za snimanje, ujedno nudeći izuzetno prijatan zvučni i radni ambijent. Naša vizija bila je usmerena prvenstveno ka stvaranju jedinstvenog okruženja novim prostorima za umetnike koji dele našu ljubav prema muzici. Snimanje sjajne muzike prepoznatljivog i kvalitetnog zvuka podrazumeva savladavanje zahteva moderne tehnologije sa toplom i ugodnom atmosferom i okruženjem koji podstiču ljude da se opuste, povežu sa drugim umetnicima i budu kreativni, ujedno maksimalno posvećeni svojoj profesiji.

snimanje zvuka u opuštenoj atmosferi

AS STUDIOTON je mesto gde se vaša muzika pretvara u zvukove koje ćete ceniti a vaša publika obožavati. Kontaktirajte nas danas i dopustite da naši stručnjaci preuzmu vaš projekat i pretvore ga u nešto posebno.

Go top