Pisanje tekstova je usluga prilagođena vašim potrebama i željama. Naš tim iskusnih tekstopisaca i muzičara će vam pomoći da stvorite pesmu koja odražava vaše emocije, priče i želje.

Vivamus tristique ligula quis orci malesuada tincidunt. Praesent magna purus, pharetra eu eleifend non, euismod vitae leo. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Quisque sapien enim, feugiat et mi vel, fermentum placerat tortor.

Kako funkcioniše pisanje tekstova

Ukratko ćemo vam objasniti proceduru kako to izgleda u AS STUDIOTONU u nekoliko koraka:

1. Konsultacija

Prvi korak u procesu pisanja pesme je konsultacija sa vama, gde ćemo saznati više o vašoj temi, ciljnoj publici i emocijama koje želite da izrazite.

2. Pisanje teksta

Naši stručnjaci će zatim početi da pišu tekst vaše pesme. Tekst će biti prilagođen vašim željama i idejama, kao i žanru pesme koji želite da stvorite.

3. Kompozicija i aranžman

Nakon što smo napisali tekst, naši muzičari će početi da stvaraju melodiju koja se uklapa sa tekstom. Takođe, biće dodati instrumenti i aranžmani koji će u potpunosti dočarati atmosferu pesme.

4. Snimanje

Kada smo stvorili pesmu, vreme je da je snimimo. Imamo sopstveni studio gde možemo snimiti pesmu, ali možemo koristiti i druge studije po vašem izboru.

5. Isporuka

Nakon što je pesma snimljena, mi ćemo vam dostaviti gotovu pesmu u mp3 formatu, zajedno sa svim pravima na pesmu.

AS STUDIOTON je idealan izbor za sve koji žele da stvore originalnu pesmu koja će se dopasti svima. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaša pesma bude stvorena u skladu sa vašim željama i idejama, i da odražava vašu ličnost i emocije. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našoj usluzi pisanja pesama.

Go top