Mastering je poslednji korak u procesu produkcije muzike pre nego što se ona objavi. To je proces finog podešavanja zvuka koji će konačni proizvod učiniti što boljim i izbalansiranijim, tako da se čuje na najbolji mogući način na različitim zvučnicima i u različitim okruženjima slušanja.

Muzika prikazuje ono što se rečima ne može iskazati, a u vezi čega je nemoguće ćutati. – Victor Hugo

Mastering u AS STUDIOTONU

AS STUDOTON vam nudi profesionalnu uslugu Mastering-a koja će vašu muziku učiniti savršenom. Naši iskusni inženjeri zvuka će pažljivo saslušati vašu muziku i primeniti razne tehnike kako bi postigli najbolji mogući zvuk. Ovi procesi uključuju podešavanje jačine, ravnoteže i prostornosti zvuka, kao i uklanjanje šumova i drugih neželjenih elemenata.

Kakva je procedura za Mastering

Procedura Mastering-a kod nas počinje sa slanjem vaših sirovih muzičkih datoteka našem timu. Nakon što ih pregledamo, sastavljamo plan kako bi najbolje iskoristili vašu muziku i poboljšali njen zvuk. Zatim primenjujemo razne tehnike kao što su kompresija, EQ, i limiteri kako bismo učinili vašu muziku balansiranijom, jasnijom i zvučnijom. Na kraju, vršimo konačno usklađivanje nivoa i frekvencija kako bi vaša muzika zvučala savršeno na svim uređajima za slušanje.

Kada završimo proces Mastering-a, šaljemo vam finalnu verziju vaše muzike u obliku datoteka koje možete lako distribuirati ili objaviti. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi naše usluge Mastering-a ili ako želite da saznate više o našem radu, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim vam stoji na raspolaganju da vam pomogne u svakom trenutku.

Go top