U današnjem svetu muzike, neophodno je ne samo imati kvalitetnu produkciju i aranžman, već i izgraditi jaku i prepoznatljivu prisutnost na tržištu. Upravo zbog toga, AS STUDIOTON nudi usluge marketinga i promocije koje su dizajnirane kako bi vam pomogle da vaša muzika dođe do ciljne publike i da se istaknete u gužvi konkurencije.

Bilo koji umetnik, kada ide da snima, treba da ima osećaj da bilo koja pesma koju snimi može biti hit. Ovo možda zvuči egoistično, ali ima smisla.
– Rej Čarls –

Iskustvo i znanje

Naš tim stručnjaka za marketing i promociju ima iskustva u radu sa umetnicima iz različitih žanrova muzike, od narodne, etno i izvorne muzike, od popa do roka, regea do klasične muzike. Naš cilj je da vas podržimo na svakom koraku puta, od kreiranja marketinške strategije do izvođenja kampanje, kako biste privukli nove slušaoce i zadržali postojeću publiku.

Šta uključije naše usluge marketinga i promocije

  • Razvoj marketinške strategije: analiziramo vašu muziku i ciljnu publiku kako bismo kreirali personalizovanu marketinšku strategiju koja će privući nove slušaoce i povećati vašu prisutnost na tržištu.
  • Online promocija: kreiramo sadržaj za društvene mreže, YouTube, SoundCloud i ostale digitalne platforme kako bismo vam pomogli da dođete do većeg broja slušalaca.
  • PR kampanje: radimo sa vodećim muzičkim novinarima, radijskim i TV stanicama kako bismo osigurali da vaša muzika bude prepoznata od strane kritičara i javnosti.
  • Live promocija: organizujemo koncerte, nastupe na festivalima i druge događaje kako bismo vam pomogli da steknete više fanova i proširite vašu publiku.

Sarađujući sa AS STUDIOTONOM, možete biti sigurni da ćete imati tim stručnjaka koji će raditi naporno kako bi vaša muzika bila predstavljena na najbolji način. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako možemo pomoći u promovisanju vaše muzike!

Go top